Terugblik Design Distance

Van 19 tot en met 21 april heeft Design Post Amsterdam, sinds lange tijd, weer de deuren geopend tijdens de eerste editie van Design Distance. Design Distance is het nieuwe kleinschalige evenement waar bezoekers kennismaken met de nieuwste ontwerpen van onze merken maar ook de nieuwe showroomindeling. Een geslaagde beurs met vele noviteiten. Benieuwd wat er allemaal aan noviteiten is gepresenteerd? Laat de beelden voor zich spreken:

Noviteiten

Arco heeft maar liefst 3 tafels gepresenteerd: Kami is een houten modulaire design tafel, ontworpen in samenwerking met Occony. Cast is de derde tafel in Arco’s Local Wood collectie en de Joist; een sociale eettafel. Daarnaast hebben zij ook Bock geïntroduceerd, een nieuwe actieve zit typologie. 


Arper is verhuisd met hun showroom en tonen vanaf heden hun collecties op de eerste verdieping, net als de rest van onze merken. Tijdens Design Distance kon je natuurlijk hun vernieuwde showroom ontdekken, alsook de laatste ontwerpen: Adell en Aston Club. 


Casala heeft recentelijk een ottoman collectie geïntroduceerd: Tonica. Tonica is een gestoffeerde ottoman met een stijlvol en compact design in verschillende uitvoeringen en maten. 


Eikelenboom heeft met Hollands Licht ook hun nieuwste ontwerpen aan de showroom toegevoegd. Minimism en een uitbreiding van de Timber collectie. Daarnaast heeft hun showroom ook een frisse update gekregen.Montis heeft ook veel gepresenteerd tijdens Design Distance. Zij kwamen namelijk met een uitbreiding van de Montis.18 collectie met nieuwe ronde elementen. Daarnaast is de Otis ook verder uit te breiden met een complete accessoires collectie. Ook zijn er twee fauteuils toegevoegd aan de collectie van Montis: Ella Soft en Vico Lazy.Kvadrat heeft tijdens Design Distance hun allerlaatste collectie van Sahco gepresenteerd: Beau.XAL heeft zich bij Design Post Amsterdam gevoegd en een studio ingericht waar zij hun unieke technieken tentoonstellen en kunnen demonstreren. Daarbij verzorgen zij de verlichting in het gedeelte van Arper met hun MOVE-IT systeem.

site by de heren van