Zinta

Sinds zijn introductie in 2014 is de Zinta al veelvuldig toegepast in de projectinrichting. Het houten frame, al dan niet in combinatie met kussens voor de zitting en rug, biedt volop mogelijkheden voor de toepassing in lounges of in wacht- en ontvangstruimten in een professionele omgeving. Een opvallend object in de open ruimte.

De Zinta kan echter ook uitstekend dienen als sofa in de woonkamer. De diepe zit van de sofa sluit perfect aan op het lichaam en zorgt voor een ontspannen houding. De veelheid aan bekledingsmogelijkheden in stof of luxueus leer maakt het mogelijk om de Zinta geheel naar eigen wens samen te stellen. Vanzelfsprekend is de sofa perfect te combineren met de kussenreeks Cuscini van Arper.

Frames zijn beschikbaar in naturel, bruin en donker eiken fineer. Het aluminium onderstel is afgewerkt met een donker grijze poedercoating Als extra optie is het mogelijk om voor een armleuning te kiezen.

Door diverse afmetingen, modulaire elementen en zachte hoeken van dit ontwerp is de Zinta in vrijwel iedere configuratie op te stellen. Of u nu een bescheiden plek of een zee aan ruimte beschikbaar heeft, de Zinta voegt zich behendig naar ieder vertrek.

Ontwerp:
Lievore Altherr Molina

Afwerking:
In de showroom:

+ Zinta 3-zits, een zwart gebeitste multiplex kuip en kussen in de donkerblauwe Tonus stof van Kvadrat, met een stalen onderstel (mat zwart).
Afmeting: 270 br x 99,5 dp x 77 hg.

+ Zinta 3-zits, een zwart gebeitste multiplex kuip en kussen in de bruine Remix stof van Kvadrat, met een stalen onderstel (mat zwart).
Afmeting: 270 br x 99,5 dp x 77 hg.

Overig:
Voor de bekleding is een uitgebreide keuze aan stof- en leersoorten beschikbaar. Meer informatie kunt u vinden op de website van Arper.

 

site by de heren van