Steeve

Het uitgebreide programma van Steeve is door de Franse designer Jean-Marie Massaud ontworpen. Steeve kan in zowel particuliere als zakelijke omgevingen worden toegepast. Meest in het oog springend is het moderne, architectonische uiterlijk van de Steeve, vooral als de buitenzijde in hout wordt uitgevoerd. Tegelijkertijd is het ontwerp slank en luchtig te noemen. Door verschillende materialen, zoals hout, leer en stof, te combineren komen de spannende details het best tot hun recht. De rug- en armkussens zijn op een unieke manier naadloos verwerkt, een industriële innovatie die het stofferen veel eenvoudiger maakt. Bij toepassing in projecten zijn de kussens door deze manier van stofferen minder kwetsbaar.

Het ranke onderstel met zijn opvallende poten is gemaakt van gegoten aluminium. Het onderstel is verkrijgbaar in matzwarte of matwitte lak. Ook is de Steeve verkrijgbaar met een elegante sledeonderstel.

Steeve heeft drie belangrijke basiscomponenten: een sofa, een fauteuil en lage bank in een twee- of driezitsuitvoering. Deze componenten kunnen volledig zelfstandig en vrijstaand worden toegepast. Er kan worden gekozen voor een versie met of zonder armleuningen. Ook de rugkussens kunnen naar wens worden toegevoegd of weggelaten. De modulaire versie van de Steeve biedt veel meer mogelijkheden. Door combinaties van de verschillende modules en uitvoeringen kan precies de gewenste opstelling worden samengesteld.

Design: Jean-Marie Massaud

Overig:
Voor de bekleding is een uitgebreide keuze aan stof- en leersoorten beschikbaar.

Meer informatie

site by de heren van