Parentesit

De Parentesit van Arper is in 2015 ontworpen door het designertrio Lievore Altherr Molina. Het wandpaneel biedt afzondering en comfort wanneer nodig in een grote en open ruimte. De Parentesit is een akoestisch wandpaneel welke omgevings- en achtergrond geluiden verminderd en de akoestiek in een ruimte aangenamer maakt. De Parentesit wordt bekrachtigt door Arper’s heldere en minimalistische vormgeving die zowel functioneel als modern is.

De grafische panelen zijn verkrijgbaar in een cirkel-, een ovale en een rechthoekige vorm. De Parentesit kan ieders wensen voldoen met de toevoeging van een speaker of omgevend licht. De panelen functioneren individueel maar kunnen voor een optisch grootser effect gecombineerd worden.

In 2016 heeft Arper de collectie uitgebreid met vrijstaande modellen voor meer privacy. De Parentesit Freestanding verdeeld een ruimte en creëert een driedimensionale ruimte voor concentratie of een privaat gesprek in een gedeelde werkomgeving. Door het modulaire design kan elk scherm gecombineerd worden en zo een nieuwe compositie samenstellen. Parentesit Freestanding is dankzij het mat zwarte frame op zichzelf staand. De modules zijn verkrijgbaar in vier mogelijkheden: twee ronde panelen van verschillende groottes, één rechthoekig paneel en de combinatie van een rechthoekig en een rond paneel.


Ontwerper:
Lievore Altherr Molina

Afwerkingen:
In showroom:

  • Gestoffeerd in beige, gele en donkergroene stoffen van Kvadrat. Hier zijn ook andere opties in mogelijk.

Belijning:

  • Horizontaal
  • Verticaal
  • diagonaal

Vorm:

In showroom:

  • Square
  • Oval

Overige:
Ook verkrijgbaar met geïntegreerde verlichting en bluetooth speaker

Bekijk hier alle mogelijkheden.

site by de heren van