Gabo Modular

De Gabo serie van designer Mario Ruiz is uitgebreid met Gabo Modular. Uitgangspunt voor Gabo Modular is maximale aanpassing aan de omgeving. Privacy, goede akoestiek en ergonomisch comfort komen bij elkaar in deze serie. De verschillende elementen werken samen om ruimtes te integreren of juist te verdelen. De mogelijkheden zijn eindeloos zonder afbreuk te doen aan elegantie of comfort.

Gabo Modular biedt een groot aantal vormen welke gecombineerd leiden tot een veelvoud aan interessante composities. De modules zijn verkrijgbaar in meerdere maatvoeringen, met verschillende mogelijkheden voor arm- en rugleuning.

Er is keuze in verschillende onderstellen en optioneel is er een opzetwand die volledig in lijn is met het design van de zitelementen. Hierdoor wordt Gabo getransformeerd tot een object waarin de gebruiker meer privacy ervaart. Daarnaast draagt de opzetwand bij aan een betere akoestiek in de ruimte. Optioneel zijn er tafels beschikbaar welke worden uitgevoerd met geïntegreerde ledverlichting en opslagruimte. Het onderstel is leverbaar in eikenhout, rvs of gelakt in diverse kleuren.

Ontwerper:
Mario Ruiz

site by de heren van