Duna

De Duna van Arper, een die fauteuil zich heeft ontwikkeld tot een van de beeldbepalende modellen van het Italiaanse merk.

De door Lievore Altherr Molina ontworpen stoel is uitzonderlijk divers. Door de keuze in verschillende onderstellen en soorten bekleding is de stoel een echte kameleon. Ze past zich moeiteloos in iedere omgeving. Recentelijk is nog een aantal variaties aan het al uitgebreide gamma toegevoegd.

De Duna is nu ook leverbaar met een onderstel in massief hout. Deze versie is prachtig toegepast in dit opgeleverde restaurant Eligo in Lausanne. Architect Leo Berellini combineerde het warme hout met een gedeeltelijk gestoffeerde zitkuip. Het geheel zorgt voor een stijlvolle en uitnodigende sfeer.

Ontwerp:
Lievore Altherr Molina

In onze showroom:

  • Stoel met gelakt aluminium vierteensframe V39 (mat zwart) en wielen, zitkuip in kunststof PP0002 (geel) en opdekstoffering in stof Kvadrat Divina 171 (grijs).
  • Stoel met gelakt aluminium vierteensframe V39 (mat zwart) en wielen, zitkuip in kunststof PP0002 (geel) en opdekstoffering in stof Kvdrat Hallingdal 420 (geel).
  • Stoel met gelakt aluminium vierteensframe V39 (mat zwart) en wielen, zitkuip in kunststof PP0005 (antraciet) en opdekstoffering in stof Kvadrat Divina MD 413 (zand).
  • Stoel met gelakt aluminium vierteensframe V39 (mat zwart) en wielen, zitkuip in kunststof PP0005 (antraciet) en opdekstoffering in stof Kvadrat Tonus 3 216 (grijs).
  • Stoel met gelakt aluminium vierteensframe V39 (mat zwart) en wielen, zitkuip in kunststof PP0005 (antraciet) en opdekstoffering in stof Kvadrat Tonus 3 216 (grijs).
  • Stoel met houten onderstel L22 (naturel eiken), zitkuip in kunststof PP00004 (grijs) en opdekstoffering in stof Kvadrat Divina 224 (beige).

Overige:
Voor meer informatie over de Duna kunt u ook op de website van Arper kijken.

 

site by de heren van