Corals

Corals is een zeer dynamisch systeem dat ingenieus inspeelt op de continu veranderende behoeften op  de zakelijke markt. Modulariteit krijgt een nieuwe dimensie met het programma Corals van Robert Bronwasser voor Palau.
Alle elementen van het programma zoals zitelementen, wandjes, tafeltjes of armleuningen, zijn eenvoudig te verplaatsen over een aluminium extrusieprofiel dat de basis vormt van dit zitsysteem.

De elementen kunnen met een simpel  bevestigingssysteem ‘in- en uitgeplugd’ worden.
Het extrusieprofiel biedt tevens de mogelijkheid om de elektra-bekabeling onzichtbaar weg te werken. Zo kan Corals gemakkelijk voorzien worden van netboxen en/of verlichting in de sofa’s, armleuningen of tafelblaadjes.

Met al deze opties kan een configuratie snel aangepast of uitgebreid worden. Ook kan de montage en het inhuizen efficiënter plaatsvinden. Corals leent zich zeer goed voor een speelse toepassing van kleurencombinaties. Er is dan ook een royale keuze uit stof- en leersoorten in een scala aan kleuren.

Ontwerp:
Robert Bronwasser

Bekleding:
Elementen:

  • Het Corals model in onze showroom is uitgevoerd in verschillende stofsoorten.

Afwerking:
Onderstel:

  • Aan de onderkant kunnen op meerdere plaatsen verschillende poten worden gemonteerd, naar keuze in staal of hout en in verschillende kleuren.

Afmetingen:
In onze showroom zijn verschillende elementen toegepast met als basis een ingenieus aluminium extrusieprofiel, de ruggengraat van het systeem. Bovenop het profiel zijn elementen als zitgedeeltes, armleuningen en tafels eenvoudig te monteren, uit te wisselen of te verplaatsen. In het profiel zijn de bekabeling en stroompunten weggewerkt. Dit biedt die mogelijkheid om op iedere gewenste plek een lamp of aansluitpunt te bevestigen.

site by de heren van