Colina

Zacht maar sculpturaal, zo kun je deze fauteuil het best omschrijven. De Colina bestaat in aantal varianten die subtiel verschillen, maar ieder voor zich met een herkenbaar, elegant silhouet. Het aansprekende design komt van Lievore Altherr Molina, het beroemde trio designers uit Barcelona.

Bij het kiezen van een stoel uit de Colina serie ontdekt u een aantal verschillende varianten. De kuip bestaat in drie maatvoeringen, waarvan de Colina S de meest compacte is. Met zijn buitenmaten van L 62 x B 79 cm is voor deze versie altijd wel plaats te vinden. De iets hogere zit (46 cm) van deze versie zorgt voor een prettige, actieve zit. De stoel kan eventueel ook aan een tafel of bureau worden geplaatst.  De Colina S is alleen leverbaar met een volledig gestoffeerde, gesloten voet. Dat geldt ook voor de grootste versie van de fauteuil, de Colina L. Deze meet een royale L 84 x B 102 cm waardoor iedereen een prettige zitpositie kan vinden.

Het meest uitgebreid is de middelste versie, de Colina M. Behalve in een versie met een volledig gestoffeerde gesloten voet zijn er nog drie andere onderstellen leverbaar: een architectonisch draadframe, een praktisch sledeframe en een klassieke uitvoering met vier poten in hout. De Colina L als Colina M hebben beide een zithoogte van 40 cm en daardoor geschikt als fauteuil.

De Colina is door zijn organische vorm en veelheid aan verschijningsvormen eigenlijk overal op zijn plaats. Of dat nu een publieke ruimte, een kantoor of bij iemand thuis is.

Voor de bekleding van de Colina is een uitgebreide keuze aan stof- en leersoorten beschikbaar.

Ontwerp:
Lievore Altherr Molina

Afwerking:
In de showroom:

+ Colina M – Kvadrat Hallingdal 110 (lichtgrijs)
+ Colina M – Kvadrat Remix 383 (donkerbruin)
+ Colina M – Kvadrat Remix 852 (lichtbruin)

Overig:
Voor de bekleding is een uitgebreide keuze aan stof- en leersoorten beschikbaar.
Meer informatie kunt u vinden op de website van Arper

 

site by de heren van