Capsule

NOG NIET IN DE SHOWROOM

De vorm en functie van Capsule is geïnspireerd op een cocon, welke garant staat voor geborgenheid, comfort en vernieuwing. Capsule is ontwikkeld om de toenemende behoefte aan concentratie en privacy in kantooromgevingen een invulling te geven.

Capsule creëert een rustige omgeving voor ongestoord telefoneren, inlezen en wachten. Er wordt privacy gecreëerd zonder volledig afgesloten te zijn van de omgeving. Capsule is een stijlvol object in grote kantooromgevingen. Bijkomend voordeel is dat Capsule omgevingsgeluid absorbeert, hetgeen de akoestiek in de ruimte ten goede komt.

Capsule biedt plaats aan 1-3 personen. De duo-stoffering, waarbij de binnen- en buitenzijde zijn uitgevoerd in verschillende stoffen, maken de veelzijdigheid in uitvoering vrijwel oneindig. Hierdoor is Capsule eenvoudig te integreren in zowel nieuwe als in reeds bestaande interieurs.

Het gestileerde onderstel van Capsule is vervaardigd uit eikenhout, gecombineerd met staal. Er zijn uiteenlopende afwerkingen in beitsen en kleuren beschikbaar.

Ontwerp:
Kateryna Sokolova

Afwerking:
Duo-stoffering

Constructie:
Het onderstel is vervaardigd uit eikenhout, gecombineerd met staal. Er zijn uiteenlopende afwerkingen in beitsen en kleuren beschikbaar.

site by de heren van