Bricks

Modulair zitsysteem Bricks is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt, Bricks is een ontwerp van Robert Bronwasser. Iedere Bricks-opstelling is uniek en flexibel. Door de diverse geometrische vormen en verschillende hoogtes en breedtes van het zit- en ruggedeelte is Bricks geschikt te maken voor elke ruimte, elk interieur en elke functie. Praktische toevoegingen als laptopbladen en elektra-aansluitingen zijn ook mogelijk. Robert Bronwasser liet zich inspireren door de skyline van een stad. Dit leidde tot een strakke architectonische vormgeving, waarbij een nadrukkelijke horizontale lijn de elementen verbindt. Met frisse kleuraccenten is hier een speels tintje aan te geven. Functies als werken, wachten, vergaderen, telefoneren, eten en ontspannen zijn met Bricks gemakkelijk en ergonomisch te realiseren.
Architecten en eindgebruikers kunnen met dit bouwsysteem een heel eigen invulling geven aan Het Nieuwe Werken. Wie zoekt naar een vitale werkatmosfeer, kiest voor Bricks. De ergonomie, akoestiek en flexibiliteit in functie en vorm bevorderen namelijk de productiviteit van de gebruiker.

Bricks bij DPA:

  • Diverse opstellingen en elementen van de Bricks collectie gestoffeerd in verschillende stoffen zijn te zien in de showroom.

Meer informatie over de Bricks collectie vindt u hier.

Projecten waarin de Bricks zijn toegepast vindt u hier.

site by de heren van