Bravoure

Bravoure is het allereerste karpet in de collectie en staat alom bekend als een klassieker. Het is een uiterst opvallend karpet, met een distinctief spel van garens, structuren en kleuren. Hierdoor krijgt het een intrigerende uitstraling, die willekeurig en toch perfect in balans is.

Bravoure wordt vervaardigd uit 100% zuivere scheerwol, waardoor het sterk en duurzaam is. Het heeft een aantrekkelijk dichte pool en een traditionele, getufte structuur waarin fijne en grove garens worden gecombineerd. Het karpet is verkrijgbaar in twee poolhoogtes: 35 mm en 60 mm. De gebruikte garens worden in strengen geverfd en creëren een natuurlijke en complexe fusie van kleuren: subtiele details en delicate contrasten springen uit het karpet naar voren naarmate het perspectief van de kijker, of het licht, verandert.

Sinds zijn introductie is Bravoure altijd opgevallen vanwege het innovatieve gebruik van sprekende kleuren. Hoewel de baanbrekende structuur en compositie nooit zijn gewijzigd, is de kleur drie keer aangepast: in 1993 en 2010 door Christiane Müller, en in 2012 door Cristian Zuzunaga.

Materiaal:
100% zuiver scheerwolAfwerking:
Getuft

Hoogte:
35 of 60 mm

Maximale afmetingen:
450 cm x onbeperkte lengte

Overig:
18 kleuren

site by de heren van