Boston

In steeds meer open office omgevingen is behoefte aan privacy voor het voeren van een telefoongesprek, inlezen of geconcentreerd werken. Boston functioneert als een fraaie, modulaire room-in-room oplossing waarmee eenvoudig extra werkplekken gecreƫerd worden.

Boston heeft een extreem dunne, massief stalen behuizing welk garant staat voor een solide constructie. De wanden zijn vervaardigd uit gestoffeerde FSC-gecertificeerde houten panelen welke een akoestische oplossing bieden binnen uw ruimte.

Boston is standaard voorzien van ventilatie en verlichting in het plafond. Daarnaast zijn er talloze elektrificatie-mogelijkheden. Boston kan eenvoudig worden uitgebreid met een whiteboard, tafel en zitelementen. In combinatie met een uitgebreide stoffencollectie is Boston te personaliseren, waardoor hij eenvoudig integreert in de ruimte of juist als eyecatcher fungeert.

Ontwerp:
Bruno Vermeesch

Opbouw:

  • stalen frame met poedercoating in Palau Basiskleuren, voorzien van 8 of 14 gestoffeerde panelen. De helft van de panelen bevindt zich aan de binnenzijde, de helft van de panelen aan de buitenzijde.
  • uitgevoerd met een glazen deur (96cm breed) met roestvrijstalen Boston handgreep en scharnieren. Glas is mogelijk in de kleuren grijs en bruin.
  • voorzien van 18mm werkblad, afgewerkt in HPL Palau standaardcollectie; andere opties zijn hierin mogelijk.
  • uitgevoerd met verlichting in het dak (LED downlighter) en ventilatie, standaard aangesloten met een
    ongeschakeld snoer.

Standaard afmetingen zonder uitbouw:
Breedte: 101 cm
Hoogte: 225 cm
Diepte: 122 cm

Overig:
Meer informatie over de Boston Phonebooth en de verschillende mogelijkheden vindt u hier.

 

site by de heren van