Ace

Ace is gemaakt van gerecycled polyester, een ondoorzichtig gordijn met een duurzaam karakter. Het is het resultaat van Louise Sigvardt’s expertise in kleuren, patronen en mode-ontwerp dat gecombineerd is met technologisch geavanceerd materiaal.  Om Ace te produceren worden er gebruikte plastic flessen verzameld en omgezet in herbruikbare vezels. Dit proces is energiezuiniger dan het maken van ‘nieuw’ polyester en reduceert het gebruik van natuurlijke grondstoffen.
Het grafische patroon van Ace dat bestaat uit kleine vierkantjes doet denken aan de stof in sportkleding en is een eerbetoon aan zijn technologische oorsprong. Het zware gordijn met zijn sculpturale vouwen lijkt enigszins op het klassieke fluweelgordijn. Het kleurenpalet van diepe, gedurfde en verrassende tinten onderstrepen de speelse contrasterende expressie van deze stof.

Ace is in verschillende interieurs toepasbaar dankzij de brandvertragende eigenschappen, daarom is het extra geschikt voor de toepassing in zakelijke projecten.

Ontwerp:
Louise Sigvardt

Materiaal:
100% gerecycled polyester

Rol Breedte:
300 cm

Overig:
10 kleuren, alle kleuren zijn te zien in onze showroom.
Bekijk alle kleuren hier.

site by de heren van