Reserveren

Wees welkom bij Design Post Amsterdam en reserveer een Flexplek voor een dag, kom samen brainstormen in de Focus Space of plan je vergadering bij ons in de Boardroom. De koffie staat klaar en is inclusief in de zaalhuur. Het is ook mogelijk om een compleet vergaderarrangement bij te boeken of een lunchpakket. Design Post Amsterdam is een interieurcollectief met een totale oppervlakte van 1200m2 waar inspirerende presentaties van designmeubelen, – verlichting, – karpetten en textiel getoond worden voor professionals en consumenten. Het is ook een plek om inspiratie op te doen, kennis te delen en waar evenementen georganiseerd worden en sinds kort is het dus ook mogelijk als professional in de interieur- en designbranche gebruik te maken van onze locatie, en in sommige gevallen zonder kosten.


Flexplek

Aantal: 3

Capaciteit: 2 personen

Kosten: n.v.t.

Voor een inspirerende werkplek ben je bij Design Post Amsterdam aan het juiste adres. Ga aan het werk op één van onze semi privé flexplekken, voorzien van stroom en WiFi. Er zijn verschillende mogelijkheden met een capaciteit tot 2 per toegewezen Flexplek. Je reserveert een werkplek altijd voor een dag, of je nu na de lunch arriveert of de complete dag in concentratie aan de slag gaat.


Focus Space

Capaciteit: 4 personen

Opstelling: ronde tafel

Kosten: € 75,00 per dagdeel

Vergaderen doe je in rust in de Focus Space van Casala, met een capaciteit tot 4 personen aan een vaste ronde opstelling met comfortabele stoelen. Er zijn voldoende stroompunten en WiFi. Het is mogelijk de Focus Space voor een halve of hele dag te huren.


Boardroom

Capaciteit: 10 personen

Opstelling: Boardroom

Kosten: € 95,00 per dagdeel

Geconcentreerd aan de slag in de afgesloten ruime Boardroom van Arco met een capaciteit tot 10 personen in een vaste boardroom opstelling. Er zijn voldoende stroompunten en een WiFi verbinding. De Boardroom is te reserveren voor een halve of hele dag.


Event Space

Capaciteit: 30 personen

Opstelling: theater

Kosten: vanaf € 350,00 per dag

Het is ook mogelijk om een event of workshop te organiseren bij Design Post Amsterdam. Alle faciliteiten zijn aanwezig, en je bevindt je in een inspirerende omgeving. Namelijk midden in de showrooms van Design Post Amsterdam tussen de designmeubels en designverlichting. Als je Event Space reserveert krijg je de Boardroom, Focus Space en alle flexplekken erbij. Zo is er voldoende ruimte voor het gezelschap zich terug te trekken in kleine groepen.


Extra faciliteiten

Koffie, thee en waterkaraffen zijn inclusief in de zaalhuur en worden aangeboden door Design Post Amsterdam. Maar het is mogelijk om extra faciliteiten te reserveren om je vergadering, brainstormsessie of bijeenkomst nog comfortabeler te maken. Deze voor Design Post Amsterdam samengestelde dagverse lunchpakketten en vergaderarrangementen worden verzorgd door Cruquius Local.

Lunchpakket Basic: € 12,50 p.p.

 • Meergranen pistolet met beenham, boerenkaas, ei, tomaat en pestospread
 • Minisalade met buffelmozzarella, tomaatjes en pesto.
 • Bakje gesneden vers fruit

Lunchpakket Deluxe: € 16,50 p.p.

 • Mini sandwich met gerookte zalm, zoetzure radijs, kappertjes, sesam en wasabi mayonaise
 • Mini sandwich met carpaccio, rucola, zongedroogde tomaat, parmigiana en truffel mayonaise
 • Mini sandwich met humus, avocado, rode ui en geroosterde groentes (V)
 • Cheesecake cookie dough

Vergaderarrangement: € 21,50 p.p.

 • Ochtendbreak: huisgemaakte chocolate chip cookie
 • Luxe sandwichlunch met drie verschillende soorten sandwiches (vlees, vis, vega) en vers fruitstuk
 • Middag break: huisgemaakte bladerdeeg kaasstengel

Design Post Amsterdam Reserveren

 • September 2021

  Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30

  September 24, 2021

  September 29, 2021

  September 30, 2021

 • 0,00 €
 • Indien u werkzaam bent als interieur professional gelden speciale voorwaarden en zijn er mogelijk geen kosten verbonden aan de zaalhuur. Wij informeren u hierover na het beoordelen van uw reserveringsaanvraag.

Wenst u een op maat gemaakte offerte te ontvangen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Telefoon: 020 599 6420

E-mail: events@designpostamsterdam.nl

site by de heren van