top of page

Ramon Beijen

Creative Director CBRE

Ramon Beijen
cbre_the_core_1
cbre_the_core_4

DPA Talk #11:
Flexible Workspaces Vs. Corporate Offices

Flexibele werkplekken als Het Nieuwe kantoor, Spaces of We Work zijn niet meer weg te denken uit het moderne kantoorlandschap.

Het werkcomfort, de hoogwaardige faciliteiten en de professionele uitstraling van deze gedeelde kantoorruimtes doen inmiddels niet meer onder voor het traditionele bedrijfsinterieur. Zzp’ers zijn ook allang niet meer de enige die van deze flexplekken gebruik maken; ook kleine en middelgrote bedrijven zien de voordelen van deze flexibele en representatieve kantoorplekken. Grote bedrijven kiezen nog vaak voor een traditioneel kantoorgebouw . Werknemers werken vaker thuis of parttime waardoor bureaus worden gedeeld. Daarbij wordt dit institutionele kantoorinterieur steeds flexibeler en informeler met ‘open workspaces’ of loungehoeken.

Ramon Beijen deelden zijn inzichten als interieurexpert over de voor- en nadelen van de dynamische werkplek en het vertrouwde bedrijfskantoor. CBRE Nederland heeft twee internationale Frame awards gewonnen voor het interieur design van The Core. Het project is voltooid onder leiding van Ramon Beijen als creative director bij CBRE, in samenwerking met Powerhouse Company.

bottom of page