Nieuwe product releases

Met de heropening van de showroom hebben onze merken ook hun collecties geüpdatet en presenteren ze hun nieuwste aanwinsten. Leer alvast de nieuwe producten kennen. Liever in ‘t echt bekijken? Maak eerst even een afspraak in de showroom!

Arco

Bij Arco hebben ze niet stil gezeten. Er zijn veel nieuwe product releases, een gloednieuwe website en een gehele vernieuwde collectie staat te stralen bij Design Post Amsterdam. De recent geïntroduceerde producten Bow, Essential Steel zijn te bewonderen in onze showroom. De Slim Dot Dot Dot werd geïntroduceerd ter ere van het 15-jarig bestaan van de Slim tafel van Bertjan Pot; deze special edition is ook te zien in de showroom.

Bow
Design: Uli Budde & Ivan Kasper
Meer info
Essential Steel
Design: Arco Design Studio
Meer info
Slim Dot Dot Dot
Design: Bertjan Pot
Meer info

Arper

Arper presenteerde recentelijk twee nieuwe duurzaam geproduceerde producten: Adell en Aston Club, waarbij duurzaamheid ten grondslag lag aan het ontwerp. Diverse onderdelen van zowel Adell als de Aston Club bestaan uit post industrieel materiaal. Deze nieuwe designs zijn bij ons in de showroom te bezichtigen.

Adell
Design: Lievore + Altherr Désile Park
Meer info
Aston Club
Design: Jean Marie Massaud
Meer info

Casala

“Why change a winning team”. Al blijven ze zich bij Casala zeker doorontwikkelen. Zo ook het Capsule Programma uit de Palau collectie waar recentelijk de Capsule Bench en Capsule Lounge aan toe zijn gevoegd.

Capsule Bench
Design: Kateryna Sokolova
Meer info
Capsule Lounge
Design: Kateryna Sokolova
Meer info

Eikelenboom

De showroom is geheel vernieuwd, opnieuw ingedeeld en opnieuw ingericht. Eikelenboom heeft het totaalplaatje afgemaakt en prachtige nieuwe armaturen toegevoegd van onder andere Hollands Licht: Timber vloerlamp, Axle en 24.

Timber vloerlamp
Merk: Hollands Licht
Design: Ernst Korning
Meer info
Axle
Merk: Hollands Licht
Design: Alex de Witte
Meer info
24
Merk: Hollands Licht
Design: Julia Raymakers
Meer info

Kvadrat

Op natuurlijke wijze wordt je door onze showroom geleid, met name door de gordijnen van Kvadrat. De Twinx gordijnen, één van de nieuwste aanwinsten, is onderdeel van dit schouwspel. De collectie Spheres van Kinnasand by Kvadrat, speelt in op bewegingen, veranderende perspectieven en interactie tussen mens en natuur. De collectie waar Twinx onderdeel van is.

Spheres Collection
Merk: Kinnasand
Meer info
In onze showroom is alleen Twinx te zien

Montis

Montis staat voor kwaliteit, vakmanschap en functionaliteit. De nieuw ontworpen stoel Luna is een lichte eetkamerstoel waarin nonchalance, precisie en comfort samenvloeien. En deze is nu ook te zien in onze showroom.

Luna
Design: Formstelle
Meer info

site by de heren van