Nieuw bij Design Post Amsterdam

Design Post Amsterdam heeft er een nieuwe deelnemer bij: XAL. Bij XAL begint het allemaal met een passie voor licht. Ze werken al 30 jaar samen met lichtontwerpers, architecten en engineers om armaturen van de hoogste kwaliteit op maat te ontwikkelen; die indruk maken met zowel hun stijl als esthetiek.

Lighting without limits

Er is altijd één doel: de grenzen van het technisch haalbare verleggen en visionaire designs mogelijk maken. Bij XAL kunnen ze deze uitdaging aangaan omdat medewerkers in hun designlabs en productie- en verkooplocaties over de hele wereld topprestaties leveren. Vanwege de grote in-house productiemogelijkheden speelt XAL in op de behoefte van bestaande klanten en kunnen ze blijven door produceren en nieuwe producten ontwerpen.

Bij XAL gaan ze geen schijnbaar onmogelijke uitdagingen uit de weg; het is hun dagelijkse motivatie en inspiratie. Van nieuw concept, tot armatuur innovatie, XAL creëert paden door grenzen te overschrijden.

Kennismaken?

Benieuwd naar de collectie en mogelijkheden? Vanaf half april is hun gedeelte in de showrooms van Design Post Amsterdam gereed. Afspraken maken kan via info@designpostamsterdam.nl.

AMVEST hoofdkantoor | Fotograaf: Studio de Nooyer
Architect: Ippolito Fleitz Group GmbH | Fotograaf: Zooey Braun
Architect: Inarto Architecten | Fotograaf: Kris Dekeijser
Architect: Sheppard Robson | Fotograaf: Felix Mooneeram
Architect: Sheppard Robson | Fotograaf: Felix Mooneeram
AMVEST hoofdkantoor. Fotograaf: Studio de Nooyer

SEE THE LIGHT

site by de heren van