Palau

Het Nederlandse meubelmerk Palau is opgericht in 1997. De collectie, gericht op zowel consumenten 
als zakelijke afnemers, bestaat uit sofa’s, fauteuils, stoelen, hoekbanken, poefen, tafels en kasten. Deze zijn leverbaar in vele afmetingen, kleurstellingen en materialen. Voor de meeste producten is maatwerk mogelijk.

Het nieuwe werken:
Door vakmanschap te combineren met architectonische wensen heeft Palau al vele projectinrichtingen verwezenlijkt. Opdrachtgevers waren onder andere Credit Suisse, Erasmus MC, KLM, Kraft, Rabobank, Universiteit Utrecht, UPC en WTC.
Het Nieuwe Werken heeft een aanzienlijke invloed op de hedendaagse interieurarchitectuur. Mensen bepalen steeds vaker zelf wanneer en hoe ze werken. Flexibele werkplekken en informele, open ontmoetingsplaatsen worden daarom belangrijker. Palau speelt in op deze veranderende tijdsgeest door multifunctioneel meubilair te ontwikkelen met een breed scala aan mogelijkheden.

Ecologisch:
Palau staat voor ecologisch verantwoorde producten. De bedrijfsfilosofie is erop gericht een tijdloos ontwerp te leveren met een lange levensduur met behulp van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en productiemethoden.

Product updates

Gabo sofa hood grey front wood base palau mario ruiz

Gabo High (met kap) | Palau

Mario Ruiz

Capsule | Palau

Kateryna Sokolova

Blue tafel | Palau

Mario Ruiz

Project updates

Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis | Palau

Peter Vanca Interieurontwerp, 2017

NovaCapta door ROOMHERO - Design Post Amsterdam

NovaCapta | Palau

ROOMHERO

Adam Smith Building heringericht door CBRE - Design Post Amsterdam

Adam Smith Building | Arco

CBRE

site by de heren van