Montis

Industriële Elegantie

Alles heeft een begin. Montis start in 1974. Wie goed naar ons stippenlogo kijkt, herkent nog iets van de onbevangenheid van de jaren zeventig. Nederland nam voorzichtig afstand van oubollige gezelligheid, durfde te dromen over een frissere, eigentijdse vormentaal. Bij Montis hechten we aan het motto ‘Onderzoek alles, maar behoud het goede’. Innovatieve technieken en nieuwe materialen helpen ons steeds verder. Kwaliteit, vakmanschap, functionaliteit, de ideale balans tussen zitcomfort en esthetische zeggingskracht: bij ons zijn het géén loze woorden. Ze blijven het kompas voor de toekomst in ons continue streven naar industriële elegantie. Geraffineerd, stijlvol, een tikje speels, niet te opdringerig. Maar áltijd met een eigen gezicht: vanzelfsprekend en vertrouwd als de stippen uit ons logo.

Eigenzinnig & persoonlijk

Elke stap die we bij Montis zetten, is te herleiden tot één drijfveer. Wij doen ons best meubels te creëren waar je gelukkig van wordt. Als je ze gebruikt én als je ernaar kijkt. Ontwerpen die een huisgenoot zijn: niet voor even, maar voor lange tijd. Als een partner, waar je van op aan kunt. Wij vertalen gevarieerde woonwensen in comfortabele, kwalitatief superieure producten. Ze dragen de eigenzinnige handtekening van onze ontwerpers. Tegelijkertijd zijn ze naadloos afgestemd op de persoonlijke levensstijl. Met buitengewone precisie, toewijding en vasthoudendheid staat het Montis team daar garant voor. Dag in, dag uit.

 

Made in Dongen

De warmte en hartelijke sfeer waar wij bij Montis zo aan hechten, wortelt diep in onze Brabantse roots. Tegelijkertijd houdt de spreekwoordelijke Hollandse nuchterheid ons met beide benen op de grond. Het vakmanschap en oog voor detail van onze mensen garanderen een collectie die met zijn tijd meegaat. Wij vertrouwen wat goed is en zich bewezen heeft, zonder veranderingen in de samenleving uit het oog te verliezen. Innovatieve technieken en materialen helpen ons steeds verder in de zoektocht naar industriële elegantie en duurzaamheid. Markant en puntgaaf.

Mensen maken Montis

Wij werken met en voor enthousiaste mensen die positief in het leven staan. In Nederland, of ver daarbuiten. Onze meubels zijn wereldwijd in ruim 40 landen te koop. De professionals uit onze vormschuimerij, de plakkerij, het naaiatelier en de stoffeerderij spannen zich samen in voor een perfect eindproduct. Hun vakmanschap en verbondenheid met het merk is groot. Niet voor niets vieren veel collega’s hun 25- of 40 jarig-jubileum bij Montis. De meeste materialen en onderdelen kopen we in Nederland of zo dicht mogelijk bij huis in. We hebben een scherp oor voor signalen van ons team, onze partners, klanten en voor de vraag in de markt. Want Montis staat midden in het leven.

Product updates

Otis | Montis

Johan van Hengel

LUNA

Luna | Montis

Formstelle

Dante | Montis

Geert Koster

Project updates

Kaan Architecten kantoor | Montis

Kaan Architecten

Dumfarth, Klausberger Advocaten | Montis

Steininger

Salesforce Tower | Montis

Feldman Architecture

site by de heren van