Inspirerende werkplek

Wees welkom bij Design Post Amsterdam en reserveer een Flexplek voor een dag, kom samen brainstormen in de Focus Space of plan je vergadering bij ons in de Boardroom. De koffie staat klaar en is inclusief in de zaalhuur. De showrooms van Design Post Amsterdam bieden een inspirerende omgeving om alles uit je brainstorm of vergadering te halen. Of op zoek naar een inspirerende omgeving om een dag in alle rust te werken? Dat is ook mogelijk. Onze showroom biedt tal van mogelijkheden om een dag effectief te komen werken op één van de flexplekken. Omring door mooie design -meubelen, -verlichting en -textiel.

Extra faciliteiten

Koffie- en thee kannen en waterkaraffen worden aangeboden door Design Post Amsterdam. Maar het is mogelijk om extra faciliteiten te reserveren om je vergadering, brainstormsessie of bijeenkomst nog comfortabeler te maken. Deze voor Design Post Amsterdam samengestelde dagverse lunchpakketten en vergaderarrangementen worden verzorgd door Cruquius Local. Er zijn ruime keuzemogelijkheden en voor ieder wat wils. Is budget belangrijk of toch liever een luxe uitgebreid pakket, alles is mogelijk. Uiteraard zijn er ook vegetarische opties.

Reserveren

Via de bookingtool van Design Post Amsterdam is het heel gemakkelijk om een ruimte te reserveren. Je selecteert de ruimte, vervolgens de gewenste datum waarna de beschikbare tijden tevoorschijn komen. Dan selecteer je het gewenste tijdframe. Vervolgens vul je alle gegevens in en verzend je de aanvraag. Design Post Amsterdam gaat de beschikbaarheid en mogelijkheden na, en komt vervolgens zo snel mogelijk terug op het verzoek. Voor professionals uit de interieur- en designindustrie is het reserveren van een ruimte in de meeste gevallen gratis. We beoordelen elke aanvraag zorgvuldig.

Event Space

Het is ook mogelijk een evenement te organiseren tot 30 personen bij Design Post Amsterdam als professional binnen de Architecture en (interieur)design industrie. Huur bijvoorbeeld onze locatie voor een workshop of presentatie. Als je Event Space huurt, heb je de hele locatie tot je beschikking en dus voldoende break out mogelijkheden zoals de Boardroom en Focus Space.

site by de heren van