Home(y) Office

“Werk thuis, tenzij het niet anders kan.” Een alom bekende uitspraak. Vanuit huis werken wordt steeds normaler. Dus het is belangrijk dat je thuiskantoor, Home Office, goed wordt ingericht. Tegelijkertijd worden kantoorpanden steeds huiselijker – Homey – ingericht. Toeval? Zeker niet!

Design Post Amsterdam bestaat uit 6 toonaangevende merken uit de design interieurwereld. Allen ervaring met de inrichting van kantoorpanden. Zoals bijvoorbeeld Arco. Grid Work tafelprogramma en Close stoelen maken deel uit van het interieur van het nieuwe kantoor van Asics in Hoofddorp. Het gebouw en de inrichting zijn gebaseerd op de traditionele Japanse architectuur en de visie om een efficiënte, herkenbare en gezonde werkomgeving te creëren. En Arper richtte recent nog het hoofdkantoor van Yuki met Catifa46, Steeve en Duna. Daar overheerst ook een huiselijke en warme sfeer door het creëren van verschillende hoekjes door hoogteverschillen.

Ook Casala producten zijn niet meer weg te denken bij veel kantoorinrichtingen, door de uitermate geschikte collectie zoals het Capsule programma en de Bricks Workspot. Deze producten bieden privacy met behoud van een dynamische werkomgeving. In het nieuwe kantoor van RedBull zijn recent langs de glazen gevels ‘open huiskamers’ gecreëerd waarin Casala Capsules ruimte bieden aan diverse activiteiten met een geweldig uitzicht over het Amsterdamse Ij als bonus. Hoogwaardige inrichting bij kantoren is al enige tijd een trend. Maar de trend verschuift naar het inrichten van je thuiswerkplek. Ook daar weten onze merken raad mee.

Omdat dit steeds meer de werkelijkheid wordt organiseert Design Post Amsterdam een SketchUp Pro 2021 online training. Hier richt je je thuiswerkplek in, met de producten van onze 6 merken. Want onder andere de juiste verlichting is ontzettend belangrijk. Eikelenboom heeft met Hollands Licht bijvoorbeeld de 24 ontwikkeld. 24 is gebaseerd op het bioritme van de mens. Door de kleurtemperatuur van het licht en de lichtintensiteit onafhankelijk van elkaar aan te passen wordt het licht afgestemd op de functie en de stemming van het moment. Perfect dus voor thuiswerken.

Maar de juiste akoestiek is ook ontzettend belangrijk. Kvadrat Clouds zijn bijvoorbeeld akoestische panelen, die zowel een geluidsabsorberende functie hebben maar ook een esthetisch effect hebben. Je kan deze zelf vormen, en zo verschillende creaties maken. En Montis zorgt met hun industriële elegantie voor een warme sfeer in welke ruimte dan ook. Hun veelzijdige lijnen zorgen voor veel creatieve mogelijkheden. Zoals de “Back me up” collectie. Binnen diezelfde collectie kan je kiezen uit (eetkamer)stoelen, lounge fauteuils, de Back me up salon en bankjes. Over veelzijdig gesproken! Verschillende ontwerpen zijn al bij meerdere huiselijke projecten toegepast: Kazerne Home of Design in Eindhoven en verschillende hotels.

site by de heren van