Gaby van Gestel – Talk #19: Trends 2019

Donderdag 7 februari vindt de eerste DPA Talk van 2019 plaats. Aan de hand van jarenlange ervaring in trend forecasting zullen Gaby van Gestel en Marie-Gon de grootste trends met je delen. Wat zijn de belangrijkste trends in de interieurbranche voor 2019? Onderwerpen zoals nieuwe materialen, kleur, sustainability, nieuwe technologieën en spelen komen zoal aan bod.

BIO

Gaby van Gestel is trendresearcher op het gebied van design, retail & lifestyle. Met een achtergrond in marketing en als mede-eigenaar van designstudio HEMELSby (interieur architectuur & totaalbouw) weet zij als geen ander trends vanuit een abstract en maatschappelijk niveau door te vertalen naar producten en diensten op consumentenniveau.

KEYNOTE SPREKER

De onderwerpen waarover Gaby graag spreekt zijn altijd trend gerelateerd en kunnen betrekking hebben op Retail, Marketing, Design, Fashion & Food. Met een achtergrond als interieur designer is Gaby aanvankelijk begonnen met het geven van trendlezingen op gebied van design en kleur. Op dit podium ontdekte ze haar talent voor het delen van kennis door haar publiek tegemoet te treden met een sprankelende energie die zo kenmerkend voor haar is geworden.

Tijdens haar lezingen neemt Gaby het publiek mee op een visuele reis langs de nieuwste trends en geeft ze achtergrondinformatie over de herkomst van deze ontwikkelingen. Ze schetst welke kansen dit biedt voor het vakpubliek in de zaal. Grote maatschappelijke thema’s gaat ze daarbij niet uit de weg terwijl haar verhaal vooral gevuld is met tal van positieve signalen en mooie initiatieven.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan hier snel aan!

site by de heren van