top of page

Sunset Friday

Maak kennis met Design Post Amsterdam en haar merken: Arco, Arper, Artifort, Casala, Cascando, Eikelenboom, Kvadrat, Montis en XAL.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sunset Friday
Sunset Friday

Datum

25 feb 2022, 16:00 – 18:00

Design Post Amsterdam, Cruquiusweg 111-M, 1019 AG Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Interieurprofessionals, creatieven, architecten, starters – we hebben allemaal behoefte aan inspiratie en ideeën uitwisselen. Design Post Amsterdam biedt de mogelijkheid kennis te maken met deze wereld en onze toonaangevende merken die hun collecties tonen in onze showrooms en op de hoogte te blijven van wat er zich afspeelt in de design- en interieurwereld.  

Sunset Friday is in het leven geroepen om op laagdrempelige wijze kennis te maken met onze merken, Design Post Amsterdam, kennis te verbreden, en ideeën uit te wisselen. We gooien onze deuren open voor collega’s die nieuw zijn in de interieurbranche. In de showrooms van Design Post Amsterdam tonen Arco, Aper, Artifort, Casala, Cascando, Eikelenboom, Kvadrat en Montis niet alleen een indrukwekkende collectie aan design meubilair en armaturen, we hebben ook een spectaculair uitzicht mét, bij helder weer, een prachtige zonsondergang.

Deel dit evenement

bottom of page