top of page

Milaan Recap | DPA talk #26

Op donderdag 11 mei verwelkomen wij je graag bij de 26e DPA talk. We blikken tijdens deze editie terug op de Milan Design Week & de interieurbeurs Salone del Mobile. 

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Milaan Recap | DPA talk #26
Milaan Recap | DPA talk #26

Datum

11 mei 2023, 17:00 – 20:30

Amsterdam, L-M-T, Cruquiusweg 111, 1019 AG Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Milaan Recap | Talk #26

Op donderdag 11 mei verwelkomen wij je graag bij de 26e DPA talk. We blikken tijdens deze editie terug op de Milan Design Week & de interieurbeurs Salone del Mobile.  Naast de highlights van de beurs hebben wij zoals altijd inspirerende sprekers over de vloer. O.a. Studio Samira Boon schuift aan en binnenkort maken we de andere sprekers bekend!

De inloop is vanaf 17:00 en vanaf 17.30 start de talk. Ook is dit de uitgelezen kans om onze merken, architecten, designers en andere interieurprofessionals te ontmoeten. Onder het genot van een hapje (we serveren deze avond naast hapjes ook een buffet met verschillende soorten pasta/salade) en een drankje is hier uitgebreid tijd voor.

Wij nodigen je van harte uit in onze showroom in Design Post Amsterdam met uitzicht op de Entrepothaven. Verzeker jezelf van een plekje via onderstaande button. Tot de 11e!

Deel dit evenement

bottom of page