top of page

DPA talk #25 Imaginary worlds

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
DPA talk #25  Imaginary worlds
DPA talk #25  Imaginary worlds

Datum

09 mrt 2023, 17:00 – 21:00

Amsterdam, L-M-T, Cruquiusweg 111, 1019 AG Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Imaginary worlds

Op 9 maart hebben we de volgende DPA talk #25 met als thema Imaginary Worlds. Op welke manieren kun je als (interieur)ontwerper een alternatieve realiteit creëren? Welke technieken zijn daarbij voor handen? Wat zijn de grenzen aan deze fantasiewereld?  Esther Stam | Studio Modijefsky en Adam en Shali Kelly | Visual Citizens (Engelstalig) schuiven aan om ons mee te nemen in de creatieve interieur wereld.

Esther Stam, interieurarchitect / Creatief Directeur en eigenaar van Studio Modijefsky.

Esther richtte Studio Modijefsky op in 2009 in Amsterdam en heeft sindsdien met een divers team van internationale ontwerpers gewerkt voor verschillende projecten, van treinstations tot bars en hotels, van kantoren tot retail concepten.

Als Art Director van de studio is ze altijd op zoek naar een manier om de ware identiteit van een ruimte te vertalen in het ontwerp. Met het doel om het ontwerp een nieuw, verfrissend en op maat gemaakt ruimtelijk antwoord te laten zijn op de opdracht.

Geïnteresseerd in verschillende disciplines, is ze altijd op zoek naar samenwerkingsverbanden om de ontwerpen te verrijken. Haar energie is aanstekelijk en resulteert in een soepele samenwerking met partijen. Ze is nauw betrokken bij het proces van begin tot uitvoering.

Shali & Adam Kelly, creatief directeur & operationeel leider Visual Citizens

Gespecialiseerd in het gebruik van kleur, compositie en textuur zorgt Shali voor de conceptuele originaliteit van de studio en is een meester in het verfijnen van ideeën tot het uiteindelijke product. Op dit moment ligt Shali's bijzondere interesse in AR en VR - het verleggen van de grenzen van digitale kunst en design voor het nieuwe tijdperk dat we betreden, waar het digitale rijk altijd aanwezig is. Adam is bedreven in het omzetten van de ideeën van een klant in resultaten, waarbij hij vaak nauw samenwerkt met klanten in een samenwerkingsproces om het beste resultaat te garanderen. Hij is een native speaker van de taal van de technologie en in staat om snel verschillende software of apparatuur toe te passen op elke taak.

Ben je erbij?

Deel dit evenement

bottom of page