top of page

Architectural lighting design | DPA talk #28

Op donderdag 23 november verwelkomen wij je graag bij de 28e DPA talk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Architectural lighting design | DPA talk #28
Architectural lighting design | DPA talk #28

Datum

23 nov 2023, 17:00 – 22:00

Amsterdam, Cruquiusweg 111 M, 1019 AG Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Op donderdag 23 november verwelkomen wij je graag bij de 28e DPA talk. Tijdens deze editie krijgen wij alle bijzondere ins & outs te horen over het fascinerende vakgebied van architectural lighting design. Het wordt een avond vol inzichten, innovaties en inspiratie, waarbij we de schijnwerpers richten op de kunst van architectural lighting design.

Deze editie verwelkomen we twee vooraanstaande experts die hun stempel hebben gedrukt op het gebied van verlichting: Lenneke Langenhuijsen van Buro Belén en Renée Joosten van Joosten Studio. Deze getalenteerde sprekers zullen hun diepgaande kennis, creatieve processen en laatste projecten met ons delen delen. Een exclusief inzicht in de wereld van licht als essentieel ontwerpelement.

DPA Talk #28 belooft een avond vol verhelderende inspiratie en nieuwe connecties. Laten we samen de grenzen van architectonische verlichting verkennen en inspiratie vinden om ruimtes tot leven te brengen.

Programma

De inloop is vanaf 17:00 en vanaf 17.30 start de talk. Buiten een inspirerende talk is dit ook de uitgelezen kans om onze merken, architecten, designers en andere interieurprofessionals te ontmoeten. Onder het genot van een hapje en een drankje is hier uitgebreid tijd voor.

Deel dit evenement

bottom of page