top of page

Esther Stam

Studio Modijefsky

IMG_1834
BOOKING RESTAURANT_MODIJEFSKY_LR
DIJKHUIS_MODIJEFSKY_LR
MUSEUM ARNHEM_MODIJEFSKY_LR
AMI_MODIJEFSKY_LR
POLLY_MODIJEFSKY_LR

DPA Talk #25:
Imaginary worlds

In 2009 richtte Esther Stam Studio Modijefsky op, een interieurarchitectuur studio in hartje Amsterdam. Samen met een internationaal team van 10 vrouwen biedt zij een totale creatieve service voor ruimtelijke interventies variërend van restaurants, hotels, woonhuizen, kantoren, musea, boetieks en bars tot spa's. Met als doel het neerzetten van een sterke ruimtelijke beleving, door te experimenteren en verschillende Modijefsky tools in te zetten zoals kleuren, materialen, texturen, volumes, vormen en licht. De studio beschikt over een breed portfolio, waaronder de publieke ruimtes van Museum Arnhem, Wolford winkels in Amsterdam & Parijs en vele restaurants & café’s in Amsterdam en daarbuiten.

 

Als Art Director van de studio is ze altijd op zoek naar een manier om de ware identiteit van een ruimte te vertalen in het ontwerp. Met het doel om het ontwerp een nieuw, verfrissend en op maat gemaakt ruimtelijk antwoord te laten zijn op de opdracht.

 

Geïnteresseerd in verschillende disciplines, is ze altijd op zoek naar samenwerkingsverbanden om de ontwerpen te verrijken. Haar energie is aanstekelijk en resulteert in een soepele samenwerking met partijen. Ze is nauw betrokken bij het proces van begin tot uitvoering.

bottom of page