Covid-19 update

Naar aanleiding van de persconferentie van 28 september 2020 met betrekking tot de Covid19 maatregelen hebben wij besloten onze showroom tot nader order exclusief te openen op afspraak met een maximum van 3 bezoekers. Wilt u langskomen? Neem dan eerst contact met ons op.

Bedankt voor uw begrip.

Hoe gaan we om met Covid19?

Medewerkers: Alle medewerkers van de merken werken in principe vanuit huis, tenzij niet anders kan. Zij zullen niet naar Design Post Amsterdam komen bij (lichte) verschijnselen. Er is wel iemand aanwezig van Design Post Amsterdam van dinsdag t/m vrijdag.

Verschijnselen: We vragen iedereen enkel een afspraak te maken indien zij geen verschijnselen tonen, of vertoond hebben de afgelopen 48 uur en/of in contact zijn geweest met een persoon met verschijnselen.

Bezoekers: We hanteren een maximum aantal bezoekers van 3 personen (verschillende huishoudens) én een afspraak maken vooraf is vereist. We plannen geen dubbele afspraken in, zodat alle bezoekers in alle veiligheid de showroom kunnen bekijken. Heeft u geen afspraak? Dan kunnen wij uw bezoek afwijzen.

Controle: We vragen alle bezoekers een registratieformulier in te vullen en te verklaren dat zij gezond zijn en/of geen verschijnselen hebben (gehad). Ook houden we, tijdelijk, contact gegevens bij. Mocht er dan onverhoopt toch een besmetting zijn kunnen we onze medewerkers en/of bezoekers kunnen we contact opnemen. Wilt u de controlevragen niet beantwoorden? Dan kunnen wij uw bezoek afwijzen.

Hygiene: De gezamenlijke ruimtes worden dagelijks gedesinfecteerd. Ook hebben wij meerdere desinfectie pompen staan en houden we voldoende afstand. Het pand heeft ook de nodige maatregelen getroffen om zoveel mogelijk de afstand te kunnen bewaren. Ook hebben wij een uitstekend ventilatiesysteem welke geregeld gereinigd wordt.

Mondkapje: Het is niet noodzakelijk een mondkapje te dragen tijdens uw bezoek. In totaal hebben wij 1500m2 waardoor er voldoende ruimte is om afstand te houden met maximaal 3 bezoekers.

Evenementen: Tijdelijk organiseren we geen evenementen

Stay safe!

site by de heren van