Behind the Scenes: Casala shoot

De designwereld is een onbekend terrein. Krijg een uniek kijkje achter de schermen van onze merken in deze “Behind the Scenes”-special. Als je de website van Casala bekijkt, vallen de lichte en mooi vormgegeven foto’s direct op. De perfecte product- en sfeerfoto zit veel werk in én straalt meteen de juiste sfeer uit, passende bij de branding van je bedrijf. Hoe gaat een fotoshoot er aan toe?

Wij gingen een dag mee op pad met Casala bij hun fotoshoot in december.

Modulair kastensysteem Kwart is een ingenieus puzzelstuk en kan geheel naar wens worden samengesteld.

Styling en fotografie

Casala werkte voor deze fotoshoot samen met Stylist Bregje Nix. Zij zorgde voor de beste vormgeving en sfeer voor de sets en de fotograaf deze twee dagen was Alexander van Berge. Hij heeft meerdere fotoshoots samen met Casala op zijn naam staan en weet precies wat de wensen zijn. Alexander van Berge en Bregje Nix zijn ook goede bekenden van elkaar en hebben al talloze fotoshoots samengewerkt.

Handzaam, comfortabel en stabiel

De Monolink is gegoten uit één stuk en voorzien van één profiel voor koppelen en stapelen. Dit solide multifunctionele lichtgewicht stelt de norm op hanteerbaarheid, snel koppelen en efficiënt ruimtegebruik. Monolink is een stoel die zich onmiddellijk overal thuis voelt, van de kleinste kantine tot de grootste congreszaal.

Multifunctioneel tafelen

De Blender een modulaire tafel opgebouwd uit een onderstel, kolom en tafelblad. De tafel wordt eenvoudig opgezet door de kolom in de voetplaat te bevestigen middels een draai. Vervolgens wordt het tafelblad verticaal op de kolom geplaatst en wordt de tafel gefixeerd door het blad horizontaal te plaatsen. Allemaal mogelijk zonder gereedschap.

“Room-in-room”

In samenwerking met de designer, Bruno Vermeersch, is de Boston verbeterd en geüpdatet. In steeds meer open office omgevingen is behoefte aan privacy voor telefoneren, inlezen en geconcentreerd werken. Boston functioneert als een geluidsabsorberende room-in-room oplossing waarmee eenvoudig extra werkplekken worden gecreëerd.

Nóg beter

Eén van de verbeteringen is dat nieuwe Boston geluid reduceert met 38dB. De glazen deur heeft een magnetisch element voor een nog betere afsluiting. Daarnaast is het ventilatie systeem beter dan ooit en is er een LED verlichting voor optimaal comfort.

site by de heren van