ARCO IS HIRING Sales Representative Architects

40 uur, Amsterdam

Ben jij de gedreven Sales Representative Architecten met gevoel voor design die wij zoeken? Arco biedt een afwisselende baan waarin je bezoeken aan architecten en dealers combineert met kantoordagen. Vinden we in jou die creatieve, enthousiaste collega kom ons dan overtuigen aan één van onze Arco tafels.

Arco is een succesvol Nederlands design bedrijf waar tafels en bijbehorende producten worden ontworpen, gemaakt en verkocht voor de werk- en woonomgeving.

We hebben ambitieuze groeiplannen in de zakelijke projectmarkt en zijn hiervoor op zoek naar een Sales Representative Architecten. Vanuit onze showroom in Amsterdam werk je in een klein, enthousiast team waarin jij medeverantwoordelijk bent voor de verdere uitbouw van ons netwerk van architecten en projectdealers. Naast je werkzaamheden in Amsterdam ben je uiteraard veel onderweg en met regelmaat in Winterswijk voor intern overleg met onder meer collega’s in de fabriek en van Order Management.

De Sales Representative die wij zoeken heeft de natuurlijke flair en oprechtheid die past bij onze wijze van klantbenadering. Je bent zelfstartend, ziet en benut kansen en plant je agenda het liefst vol nieuwe afspraken. Je levelt met architecten, komt met creatieve oplossingen en maakt hen enthousiast over de mogelijkheden van onze unieke producten.

Heb je gevoel voor onze branche, spreek je de taal van zowel architecten als dealers en heb je een ongekende sales drive? Kom dan onze sfeer proeven in Amsterdam, maak eens een rondje door onze fabriek in Winterswijk en laten we samen ontdekken of jouw ervaring en drijfveren aansluiten bij onze ideëen.

SPREKEN DEZE WERKZAAMHEDEN JE AAN?

• Samen met je collega’s stel je een sales- en marktbewerkingsplan op en ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen en het realiseren van klanttevredenheid.

• Je bouwt een goede relatie op met ons bestaande Architecten netwerk, breidt dit verder uit en werkt samen met onze Project Dealers. Onze hoofdmarkten zijn Nederland, België en Duitsland maar samen met je sales collega’s ondersteun je ook Architecten en Dealers in de rest van de wereld.

• Je maakt offertes en bezoekverslagen.

• Leads en aanvragen voor productinformatie volg je pro actief op.

• Je creëert nieuwe kansen en kunt goed het commerciële belang hiervan voor Arco inschatten.

• Organiseert events, dikwijls in één van onze showrooms in Amsterdam of Keulen.

• Je vertegenwoordigt Arco op internationale events en beurzen, waaronder de IMM in Keulen en Salone del Mobile in Milaan.

• Je hebt nauw overleg met de collega’s van Order Management voor het afhandelen van orders.

• Bij de uitlevering van orders verzorg je de projectbegeleiding.

WAT BIEDEN WE NOG MEER?

Je komt te werken bij een trots, innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit in iedere functie. Verder:

• Werk je te midden van onze mooie producten. Onze eigen productie in Winterswijk is uniek doet je de passie en kunde van onze vakmensen van zeer dichtbij beleven.

• Krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen in de internationale design branche.

• Bieden we een fulltime functie met Amsterdam als standplaats.

• Evenals marktconforme arbeidsvoorwaarden, 24 vakantiedagen, 12 ATV dagen en een pensioenregeling.

WIJ ZOEKEN:

• Een collega met een creatieve of technische studierichting op HBO niveau.

• Minimaal 3 – 5 jaar relevante sales ervaring.

• Zeker geen vereiste, maar ervaring in de meubelbranche is uiteraaard zeer welkom.

• Relevante social media kennis en ervaring met een CAD programma (wij werken met SolidWorks).

Daarnaast is een goede sales collega communicatief sterk en service gericht. Je overtuigt onze klanten op een enthousiaste manier, bent sympatiek en hebt een hoge gun factor. Dit combineer je met een doortastende en commercieel gedreven houding. Naast deze sales vaardigheden heb je ook je eigen werk goed op orde. Je werkt georganiseerd, planmatig en stelt prioriteiten.

OVER ARCO

Arco is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 110 jaar bestaat. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren tafels en bijbehorende producten voor de woon- en werkomgeving. Vanuit de wens: ‘to make beautiful things that matter to people, communities & the world’. Onze vakmensen combineren hun creatieve en ambachtelijke vaardigheden met nieuwe technologieën en respect voor de natuur. Duurzaamheid en langer termijn denken zit in ons DNA en we kiezen er daarom heel bewust voor in Nederland te produceren en hoofdzakelijk met natuurlijke materialen te werken. We groeien snel en willen dé tafelmaker van Europa zijn en blijven. Onze wereldwijde distributie wordt aangestuurd vanuit Winterswijk (operatie/productie) en Amsterdam (sales) en ondersteund door een (inter)nationaal netwerk van dealers en agenten.

WE HOREN GRAAG VAN JE

Heb je vragen over de functie dan kun je altijd bellen met Jan Tichelaar via +31 (0) 543 546 570. Sollicitaties ontvangen we graag door te mailen naar Tineke van Nieuwenburg: T.vanNieuwenburg@arco.nl.

Stuur ons je motivatie en CV voor 1 februari 2019. Sollicitaties zonder motivatie hebben niet onze prioriteit, we zijn juist benieuwd naar je persoonlijke beweegredenen.

site by de heren van