CRUQUIUS DESIGN DOCKS @ GLUE

donderdag 16 september, 2021 | 16:00

Better together: GLUE amsterdam connected by design 

16 tot en met 19 september is het weer zover. GLUE Amsterdam: connected by design. Ook de tweede editie is een 4-daagse design route voor en door Amsterdamse designers, architecten, interieurmerken, showrooms, galerijen, academies en meer collega’s uit de industrie. Tijdens GLUE wordt de stad Amsterdam met elkaar verbonden, iedereen die een bijdrage levert aan design in onze hoofdstad.  Het evenement staat voor de verbintenis van design; Design Post Amsterdam staat als interieur collectief al bijna 10 jaar voor verbintenis van design. Better together.

Donderdag 16 september organiseert Design Post Amsterdam, in samenwerking met Cruquius Design Docks, een besloten evenement waarbij een uitnodiging + registratie vereist is. Dit evenement is exclusief voor architecten, designers en projectinrichters.

Cruquius Design Docks is een initiatief van gerenommeerde namen uit de design industrie: Arco, Arper, Brothers and Sons, Casala, Design Post Amsterdam, Eikelenboom, Extremis, First Impression, Flos, Fritz Hansen, Montis, Kvadrat, Vepa en XAL.

Programma: FOOD, DRINKS & DESIGN. Maak kennis met de nieuwste producten van onze merken, kom meer te weten over productcollecties of sluit aan bij de productlancering van Eikelenboom | Hollands Licht van de XIO en Minimism. Ook kunt u kennismaken met de overige merken die onderdeel zijn van Cruquius Design Docks, door een bezoek te brengen aan de overige panden op Cruquiusweg 109 – 111.

Tijden: 16:00 – 20:00

De showrooms zijn geopend voor publiek van 10:00 – 16:00

Covid-19

Veiligheid staat boven alles. We nemen alle maatregelen in acht en zorgen voor een veilige omgeving.

Neem uw bewijs van registratie (eventbrite) mee, wij of één van de overige deelnemende panden zullen hiernaar vragen.

Volledige vaccinatie en/of een negatief testbewijs is verplicht voor het evenement op donderdag 16 september.

site by de heren van