Meubelbeurs IMM in Keulen

Vanaf maandag 15 januari t/m zondag 21 januari vind in Keulen weer de meubelbeurs IMM plaats. IMM is de eerste beurs van het jaar om de nieuwste producten en de laatste trends van ons vakgebied te ontdekken.

In de showroom Design Post Köln zullen verschillende merken staan die ook aangesloten zijn bij Design Post Amsterdam. Maar ook de beurs zelf zullen verschillende merken nieuwe items laten zien. Hieronder een overzicht van de merken en waar ze staan.Design Post Köln

Arco:
In Design Post Köln presenteert Arco verschillende noviteiten: een XL-versie van Essenza, een ontwerp van Willem van Ast; de ronde, compacte tafel Diabolo van Arnold Merckx in een nieuwe gedaante – met een tafelblad van eiken, walnoot, Fenix of in verschillende natuursteen-varianten zoals marmer; een nieuwe fauteuil en een ander nieuw stoelmodel uit de Close-familie, ontworpen door de IJslandse ontwerper Gudmundur Ludvik.

Arper:
Presenteert een aantal nieuwe modellen waaronder de Catifa Up. Deze nieuwe stoel lijkt als twee druppels water op de Catifa 53 maar heeft een andere rug, aluminium armleggers en een de optie tot een speciale extra dik gestoffeerde zitkuip.

Danskina:
Danskina zal een aantal nieuwe kwaliteiten presenteren zoals de Silhouette, Lattice en Glory. Maar ook worden er nieuwe kleuren van de kwaliteit Bravoure geïntroduceerd.

Eikelenboom:
In de vaste showroom bij Design Post Köln presenteert Luceplan onder meer het akoestische armatuur Diade en de Amisol collectie ontworpen door Daniel Rybakken. Daarnaast is ook Wästberg onderdeel van de Design Post Köln gemeenschap. Tijdens IMM viert het merk de opening van de nieuwe permanente showroom in Keulen.

Kvadrat:
Kvadrat introduceert de volgende nieuwe kwaliteiten: San, Melange Nap en Instill. Ook zullen er nieuwe kwaliteiten van Paul Smith worden getoond, namelijk de Mingled Plaid en Segmented Stripe (Maharam).

Montis:
In Design Post presenteert Montis een aantal nieuwe modellen en aanvullingen op de bestaande collectie. Zo zal de nieuwe Domino elementenbank worden gepresenteerd, maar ook een extra diepe Daley bank. Daarnaast heeft Arian Brekveld een eettafel voor de Back Me Up collectie ontworpen en is er ook een eetkamerstoel versie van de Back Me Up met een armleuningen.

 

Adres:
Design Post Köln
Deutz-Mülheimer-Strasse 22a
D-50679 KeulenIMM Beursgebouw

Eikelenboom:
In het beursgebouw van IMM Cologne presenteert het merk Hollands Licht (bekend van de Lotek, ontworpen door Benno Premsela) maar liefst zeven nieuwe producten dus mis het niet!
HAL 2.2 STAND 028

 

site by de heren van