Adres & routebeschrijving

Adresgegevens Design Post Amsterdam
Showrooms Arco, Arper, Danskina, Eikelenboom, Kvadrat, Montis en Palau
Cruquiusweg 111 L-M-T

Heeft u een bepaald model van een van onze merken gezien? Bel dan even om er zeker van te zijn dat deze in onze showroom staat.

Openingstijden
maandag – vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Routebeschrijving (naar industrieterrein Cruquius)
Auto
Vanaf de ringweg A10, afslag S114:Neem afrit S114 (richting Zeeburg, Centrum, Artis en IJburg). 
Einde afrit bij verkeerslicht linksaf slaan (richting Zeeburg, Centrum en Artis).
Rechtdoor rijden tot aan de kruising met de Zuiderzeeweg (vlak voor de Piet Heintunnel).
 Ga hier linksaf en steek vervolgens met de brug het Amsterdam-Rijnkanaal over. Neem de eerste afslag rechtsaf naar de Zeeburgerdijk (richting Industrieterrein Cruquius). 
Neem de tweede afslag rechtsaf naar de Th.K. van Lohuizenlaan tot aan de minirotonde. Ga hier rechtsaf de Cruquiusweg op (Industrieterrein Cruquius)
. Na ongeveer 600m bevindt onze showroom zich op 111-L en M.

Parkeren
Onder het pand bevinden zich slechts enkele parkeerplaatsen bij pand 111. Graag alleen P-plaatsen gebruiken aangeduid met ‘Design Post Amsterdam’ of een van onze merken. Let op, buiten het hek is het betaald parkeren.

Fiets
Vanaf Station Amsterdam CS is het 4,5km fietsen vanaf de Ruyterkade naar de Piet Heinkade deze gaat over in de Panamalaan. Op de Panamalaan ga je links de Cruquiusweg op (nadat je de Borneolaan aan je linkerzijde voorbij bent) volg industrieterrein ‘Cruquius’. De Cruquiusweg gaat als fietspad tussen twee huizenblokken door en komt uit op de rotonde van het industrieterrein. Na circa 600 meter bevindt zich op 111-L en M onze showroom.

Openbaar Vervoer
Tram
Neem tram 9 richting Diemen. Stap over bij tramhalte Alexanderplein op tram 14 richting Flevopark. Stap uit bij tramhalte Javaplein en ga in noordelijke richting op de Molukkenstraat richting de Madurastraat. Sla vervolgens rechtsaf naar de Zeeburgerdijk. Volg de flauwe bocht naar links om op de Zeeburgerdijk te blijven. Sla linksaf naar de Th. K. van Lohuizenlaan. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Cruquiusweg. Na circa 600 meter bevindt zich op 111-L en M onze showroom.