Over ons

De toonaangevende interieurmerken Arco, Danskina, Eikelenboom, Arper, Kvadrat, Montis en Palau presenteren hun collecties op de Cruquiusweg 111 in Amsterdam.

Design Post Amsterdam is een nieuw interieurcollectief met een totale oppervlakte van 1500m2 waar inspirerende presentaties van designmeubelen, – verlichting, – karpetten en textiel getoond worden voor professionals en consumenten.

Design Post Amsterdam biedt de mogelijkheid aan interieurarchitecten, stylisten, woondealers en projectinrichters om individueel of met opdrachtgevers ongestoord inspiratie op te doen of professioneel te worden geadviseerd.

Naast presentaties van de meest actuele designproducten organiseert Design Post Amsterdam ook events en workshops met uitdagende onderwerpen voor interieurprofessionals. Zie de agenda op onze website.

Design Post Amsterdam is daarnaast een unieke plek voor interieurliefhebbers om elkaar te ontmoeten in een inspirerende omgeving aan het water.

U bent van harte welkom om uw meeting, afspraak of brainstormsessie bij ons te plannen.
Heeft u een bepaald model van een van onze merken gezien? Bel dan even om er zeker van te zijn dat deze in onze showroom staat.

 

AGENDA
volop designnieuws en inspiratie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief