Geweest: Tomorrow’s architecture: towards the digital era

donderdag 28 september, 2017 | 18:00

Het internet der dingen, virtual reality, kunstmatige intelligentie: de digitalisering is verder dan we ooit hebben kunnen dromen. Het biedt bovendien ongekende mogelijkheden en kansen voor de wereld van architectuur en design.
Hoe gaat digitalisering onze toekomst bepalen? Hoe kunnen interactief design en multidimensionale producten een meer inspirerende omgeving vormen?

In de nieuwste editie van het Frame MINDS event wordt samengewerkt met Arper. Nederlandse en internationale creatieve en zakelijke leiders delen graag hun inzicht en ervaring met u.

Tomorrow’s architecture: towards the digital era zal door FRAME en Arper worden georganiseerd bij Design Post Amsterdam. U bent van harte welkom om dit event bij te wonen. Aanmelden kan hier.

Presentatie:

Sprekers:

  • Jeroen de Bruin & Merel Brabers – Interieurarchitect en researcher bij EGM Architecten
  • Wessel van Beerendonk – Oprichter en architect bij Studio RAP
  • Paul Skinner – Creative director bij Tellart
  • Giulio Feltrin – Business development manager bij Arper

Het event in de Arper showroom bij Design Post Amsterdam op 28 september begint om 18.00u vanaf 16:00 kunt u in onze gezamenlijke showrooms een kijkje nemen onder het genot van een hapje en drankje. Na het event zal rond 19:30 de gebruikelijke ar een afterparty! Omdat het aantal plaatsen beperkt is, verzoeken wij u vriendelijk u vooraf aan te melden. Dat kan via deze link. Na aanmelding krijgt u per mail een uitnodiging toegestuurd.

site by de heren van