Vacatures – Arco

Het groeiende Nederlandse familiebedrijf Arco is opzoek naar nog meer enthousiaste medewerkers. Er staan momenteel vacatures open voor twee verschillende functies.

Sales & Architecten support: Je bent als medewerker “sales & architecten support” onderdeel van het commerciĆ«le team ten behoeve van de projectmarkt en “het nieuwe werken”. Het team bestaat uit een commercieel manager en een medewerker sales support. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen en het realiseren en behouden van de klanttevredenheid.

Bekijk de vacature hier.

Product Engineer: De product engineer houdt zich bezig met het gehele ontwerp- en ontwikkelproces; van begeleiding in de ontwerpfase t/m het productie klaar maken van het product. Dit geldt voor zowel nieuwe producten als ook voor de doorontwikkeling van bestaande producten. Het zwaartepunt van de functie ligt op het vlak van engineering.

Bekijk de vacature hier.


type project: Arco