Merger | Danskina

Merger is een ontwerp van de ontwerper Hella Jongerius en is geïnspireerd op ‘colour blocking’-technieken. In dit frisse design worden twee ton-sur-ton kleuren naast elkaar geplaatst op een lichte of donkere basis waardoor er een speels effect met veel diepte in het karpet ontstaat. De blokken kleur van verschillende grootte bevatten de diagonale textuur en voegen een gevoel van evenwicht en harmonie toe aan het design.

Het opvallende karpet is zeer geschikt voor een gedurfd maar ook verfijnd interieur. De  twill waar twee kleuren bijeenkomen in verschillende richtingen en hoeken zorgt voor een voelbaar geribbeld oppervlak. Merger bestaat voor 80% uit Nieuw-Zeelandse wol en voor 20% uit katoen. Het karpet heeft een maximale afmeting van 400 x 1000 cm en is verkrijgbaar in acht verschillende kleurencombinaties.

Bel gerust naar de showroom van Design Post Amsterdam om er zeker van te zijn dat specifieke producten te zien zijn in de showroom.


type project: Danskina / Karpetten / Producten