Design Bar | Eikelenboom

6 tot en met 10 februari 2017 werd in Stockholm de Stockholm Furniture & Ligth Fair gehouden. Note Design Studio kreeg dit jaar de kans om de Design Bar te ontwerpen en stylist Lotta Agaton heeft hiervoor een warm en inspirerend restaurant gecreƫerd. Het hedendaagse kleurenpalet varieerde van licht roze tot diep bordeaux rood.

Onderdeel van het concept waren de armaturen ontworpen door Note Design Studio, voor het merk Zero Lighting, zoals de hanglampen Elements en Silo Trio. De hanglampen Silo Trio zijn speciaal voor dit project in een zalmroze uitvoering ontworpen. Tevens werden ook de hanglampen uit de Maija collectie van Santa & Cole gebruikt.

Bel gerust naar Design Post Amsterdam om er zeker van te zijn dat bepaalde armaturen in de showroom van Eikelenboom te zien zijn.


type project: Eikelenboom / Hanglampen / Producten