Daley | Montis

Daley, een ontwerp van Niels Bendtsen en voor het eerst gepresenteerd tijdens IMM 2017. Daley is een modulaire loungesofa en speelt met de veranderende perceptie van ruimtelijke oppervlakte. Het minimalistische silhouet met zijn strakke belijning geeft deze moderne klassieker een ingetogen uitstraling die je gevoel van vrijheid vergroot. Kleine ruimtes, grote ruimtes, thuis of op kantoor: doordat je de losse elementen individueel of  gecombineerd kunt gebruiken, bepaal je zelf hoeveel fysieke ruimte deze bank inneemt. Het zorgvuldig uitgewerkte systeem is uiterst comfortabel en makkelijk te veranderen. Veelzijdig en flexibel, een luxe die past bij de wensen van het moderne leven.

Bel gerust naar Design Post Amsterdam om er zeker van te zijn dat bepaalde producten in de showroom te zien zijn.


type project: Montis / Producten / Zitbanken